суботу, 18 березня 2017 р.

"Різноманітність продуктів харчування" СПО індивідуального навчання

22 грудня педагог Стрижачук О.В.,  провела відкрите заняття з ученицею 5 класу на тему: «Різноманітність продуктів харчування, їх значення для здоров’я людини». Завдяки сучасним методам та прийомам навчання, Оксані Василівні вдалося пояснити дитині важливість правильного харчування для здоров’я людини. Уже з перших хвилин уроку вчитель зацікавила школярку, спонукаючи прикрасити ялинку, тим самим, викликавши у неї інтерес до подальшої співпраці. Підготуватися до наступної роботи і пригадати раніше вивчений матеріал учениці допомогли вправа «Кільце» і гра «Овочі та фрукти».     
        Надзвичайно пізнавальною та результативною була практична частина уроку, у якій учениця проводила досліди з їжею тваринного і рослинного походження (висаджувала цибулю, спостерігала за змінами, які відбуваються з молоком). Справжнім іспитом для дівчинки стало завдання «Встанови відповідність», яке вимагало демонстрації щойно засвоєних знань.
         Інтерактивні ігри «Що за каша?», «Відгадай напій», дихальна гімнастика, вправа «Горішок», сюжетно-рольова гра «Магазин» та інші методи та прийоми, які використала на своєму уроці Стрижачук О.В., сприяли не тільки реалізації поставленої мети, але й ще на крок наблизили дитину до здатності самостійно організовувати свій побут.

Немає коментарів:

Дописати коментар